chevronminusnotification-closeplussearch-glass

Praktijk Asgard zoekt een zelfstandige, enthousiaste orthopedagoog als uitbreiding op het huidige team!

Praktijk Asgard is een kleinschalige praktijk met verschillende vestigingen in de regio Hardenberg en Ommen. De praktijk groeit en is daarom op zoek naar een extra orthopedagoog!

Bij Praktijk Asgard geloven we in de oplossingsgerichte methodiek. Hier brengen we structuur in aan door voor al onze cliënten te werken met daadkrachtige behandel- en evaluatieplannen, welke grip en focus geven aan de uitvoering van de hulpverlening, maar vooral aan de acties en stappen van de cliënt zelf.

Jij bent als orthopedagoog verantwoordelijk voor de behandeling van kinderen en jongeren met hun ouders op basis van verwijzing van huisarts of wijkteam. Er doen zich vanzelfsprekend doorlopende diverse hulpvragen aan, het is jouw verantwoordelijkheid om deze, onder supervisie van een GZ-psycholoog, zelfstandig te behandelen en op te lossen.

Naast hulpvragen bied je diagnostiek voor kinderen en jongeren, voer je indien nodig observaties uit, neem je onderzoeken af, draag je zorg voor de juiste scoring en interpretatie om te komen tot een correct beeld van de cliënt. Ook hierbij word je vanzelfsprekend geholpen waar nodig en wenselijk door een van onze GZ-psychologen.

Binnen Praktijk Asgard heerst een hoge mate van vertrouwen in onze medewerkers en dat uit zich ook in de mate waarin we verwachten dat jij zelf grip en controle houdt op je planning en organisatie van je caseload en het maken of verzetten cliëntafspraken. Daarnaast is de samenwerking van Praktijk Asgard met netwerkpartners als de gemeente, verwijzers en andere jeugdhulp aanbieders van groot belang – wij verwachten dat je dit begrijpt en streeft naar verdere optimalisatie en eventuele afstemming waar nodig.

Wij geloven erin dat het geheel meer is dan de som der delen. Dat houdt in dat we het belangrijk vinden binnen onze praktijk om zaken te bespreken met elkaar in een regelmatig praktijkoverleg, er intervisie plaatsvindt om van elkaar te leren en we van eenieder tijdens werkbegeleiding een actieve bijdrage verwachten. Wij verwachten van jou een frisse blik op hoe we werken, wat we doen en wat mogelijke kansen voor optimalisatie kunnen zijn.

Wie ben jij?

 • Orthopedagoog
 • Zelfstandig
 • Leergierig
 • Enthousiast

Wat bieden wij?

 • Salaris conform de CAO jeugdzorg met eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding
 • Eigen telefoon en laptop
 • Ruim jaarlijks opleidingsbudget en diverse opleidingsmogelijkheden
 • Mogelijkheid voor post-doctorale opleidingen
 • 24 uur per week – locatie en werktijden bespreekbaar
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Maar vooral een uitdagende functie bij een kleinschalige energieke praktijk waar jij zelf kunt meedenken over het beleid van Praktijk Asgard!

Reageer voor 10 februari per mail naar Marijn Willems-Snoek,  marijn@praktijkasgard.nl

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken
Neem contact op east