chevronminusnotification-closeplussearch-glass

Ervaringen met Praktijk Asgard

De mening van onze cliënten over hun ervaringen met Praktijk Asgard zijn voor ons erg belangrijk. Het achterlaten van een (al dan niet anonieme) ervaring willen we dan ook graag stimuleren. Een aantal ervaringen van cliënten uit het verleden staan hieronder. Mocht u ook een ervaring met ons hebben gehad en die willen delen met anderen, laat dan via het formulier een bericht achter.

Ervaringen ouders

We hebben de hulp van Praktijk Asgard als zeer prettig en professioneel ervaren. De gegeven adviezen zijn voor ons gezin erg bruikbaar. (Anoniem)

Licht bevooroordeeld (geitenwollen sokken, sandalen en wierooklucht…) ging ik met mijn zoon naar een intakegesprek met Marijn. Het leek ons zinvol om een professional het gedrag van mijn zoon (Tim) in 2 gescheiden woonomgevingen te analyseren in twee en hoe hier mee om te gaan. In het eerste gesprek werden al mijn vooroordelen direct van tafel geveegd. Na een kraakheldere analyse van Marijn hebben we besloten Tim voor 2 individuele sessies bij Marijn te brengen.Na deze sessies volgde er een eindgesprek. Een duidelijk rapport met zinvolle informatie, uitleg over het gedrag en goede tips voor de toekomst was het resultaat. Marijn, nogmaals bedankt! (Een tevreden vader)

Ervaringen


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Wilt u uw ervaring ook met anderen delen?

    Wij horen erg graag wat uw ervaringen zijn geweest met onze praktijk. Maar minstens zo belangrijk, het is voor veel andere ouders erg waardevol om uw ervaring te mogen lezen om zo een beeld te krijgen van de manier van werken bij Praktijk Asgard, en hoe dit in de praktijk door ouders wordt ervaren. Wij nodigen u dan ook vriendelijk uit voor het delen van uw mening, via onderstaand formulier.

    Heeft u vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken
    Neem contact op east