chevronminusnotification-closeplussearch-glass

Informatie Corona-virus

Vanaf 15 december is de lockdown afgekondigd door de overheid, wat zijn de gevolgen voor uw behandeling bij Praktijk Asgard?

Het uitgangspunt is dat lopende behandelingen bij Praktijk Asgard, binnen de gestelde richtlijnen, in principe gewoon door kunnen gaan waarbij we ten allen tijde ook beeldbellen kunnen inzetten. Daarbij hanteren wij de volgende voorzorgsmaatregelen, waarvoor we graag uw aandacht zouden willen vragen:

  • was uw handen bij binnenkomst op de locatie: wij zorgen voor de aanwezigheid van handhygiëne
  • kom op tijd, maar niet te vroeg: wachten in de wachtruimte willen we zo min mogelijk plaats laten vinden
  • loop direct door als de deur van de behandelruimte open staat
  • neem geen personen (dus ook geen andere kinderen) mee die niet uitgenodigd zijn voor het gesprek
  • we schudden geen handen
  • in de ruimte houden we ook 1,5 meter afstand als richtlijn aan: wij zorgen dat de behandelruimte hiertoe ingericht is

Wij willen u daarbij nog steeds dringend vragen om de onderstaande maatregelen nadrukkelijk in acht te blijven nemen en hier rekening mee te houden:

Klachten? Blijf thuis en zeg uw afspraak af

Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Heeft u een afspraak met 1 van onze medewerkers en zijn de hiervoor genoemde klachten voor u van toepassing, dan verzoeken wij u dringend om uw afspraak met ons te annuleren.

Mogelijkheid voor behandelen via beeld-bellen

Wilt of kunt u niet fysiek aanwezig zijn bij een afspraak? Geen probleem. Als alternatief voor fysieke afspraken bieden wij u nog altijd ook de mogelijkheid aan om via zogenaamde beeld-bellen technologie alsnog de behandeling voort te kunnen zetten. Er zijn diverse laagdrempelige manieren om zo alsnog met elkaar contact te blijven houden. Neem contact op met uw behandelaar om de mogelijkheden hiervoor door te spreken en de afspraak te plannen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken
Neem contact op east